Сменски рад и увећање плате за сменски рад

Београд, 28.02.2018.  – Актом 08 број : 61/2018 Сектора за људске ресурсе од 08.01.2018. године, начелница Сектора Катарина Томашевић дала је правни став по питању општег појма сменског рада, организације рада у МУП, увећања зарада за сменски рад и увећања плате за сменски рад у Министарству унутрашњих послова.

Контакт особа по питању сменског рада је колега Никола Николић из Сектора за људске ресурсе који користи телефон 011/247-0000, локал 40164.  Њему се могу обраћати запослени или адвокати у циљу појашњења или постављања питања и добијати објашњења, пре подношења тужби за сменски рад.

Како наводе у Сектору, на располагању су свим запосленима који се могу обратити телефоном или путем интернет и-мејл адресе: ljudskiresursi@mup.gov.rs 

Синдикат похваљује овакав начин интерактивног рада и бригу о запосленима што и јесте предуслов демократксог отвореног друштва да се сви спорни проблеми најпре покушају решити дијалогом и споразумом, а судом тек на крају. Ником ене би требало да буде интерес да улази у спорове ако постоји шанса за договор у складу са законом и уважавањем.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.